KÖRMEND kosárlabda utánpótlás
A KÖRMENDI KOSÁRLABDÁÉRT Közhasznú Egyesület honlapja
bckormend.hu


Nyitólap

U12 Körmendi Törpördögök - BAyern München
Békécsaba 2010
felhasználó:
jelszó:

KezdőlapCsapatokMűsorEredményekHírek

Országos Kadett Bajnokság döntő

 Körmend, 2013. május 9-12

Az MKOSZ élőstatisztika oldala

 

 

 Nagy lehetőséget és egyben diplomácia sikert értünk el, hogy Körmenden rendezhetjük az Országos Kadett Döntőt. Ezért köszönet Érsek István elnök úrnak.A csapat célja az volt, hogy az I - VI. hely valamelyikét szerezzük meg az előcsatározások után és így biztosítsuk helyünket az Országos Döntő mezőnyében. A csapat ezt a célkitűzést maximálisan teljesítette, hiszen V. helyen zártunk a középszakasz után.


Előzetesen bravúrnak gondoltam ezt az elvárást a fiúkkal szemben, de megismerve a mezőnyt, úgy érzem reálisan kerültünk az elitbe. A hazai mérkőzéseken mindeki ellen magabiztosan szerepletünk, de igazzából idegenben már kevésbé játszottunk olyan jól. Ezért tartom fontosnak, hogy ezt a rangos versenyt Körmenden rendezhetjük.


Szeretnénk hazai környezetben és saját közönség előtt bizonyítani. Már az első mérkőzésnek nagy tétje van a Falco csapatával szemben, hiszen a győztes a négy közé kerül. Mindent meg fogunk tenni, hogy a vágyunk teljesüljön. Fontos az eredményesség is, de én a csapattól fegyelmezett, taktikus és mentálisan pozitív kosárlabdát várok.


Biztos vagyok benne, hogy minden játékosom a maximumot hozza ki magából, és így közösen örülhetünk a torna végén.Kérem a szülőket, a szurkolókat, minnél többen nézzék meg és bíztsassák a mérkőzéseken a kadett csapatot.


Hajrá MTE!