KÖRMEND kosárlabda utánpótlás
A KÖRMENDI KOSÁRLABDÁÉRT Közhasznú Egyesület honlapja
bckormend.hu


Nyitólap

Békécsaba 2010
2008-2009 szezon
felhasználó:
jelszó:

Céljaink

Az egyesület megalapításának alapvető célja az utánpótlás fellendítése, életének megkönnyítés, mükődésének segítése, az összefogás erősítése. A kosárlabda játék minden körmendi életében fontos szerepet játszik és játszott. A tanulás ,edzések, mérkőzések folyamán nem csak kosárlabdázokat nevelünk, hanem olyan embereket akik egy célért tudnak együtt küzdeni és harcolni ,ami az életükben még nagyon fontos lehet. Nagyon sokat kaptunk mi edzők is a kosárlabdától és ebből szeretnénk átadni a tudásunkat, a kosárlabda sportág szeretetét  és egy olyan életre szóló barátságok lehetőségét ami nagyon sokáig elkísér bennünket.

Célünk ebből a kisvárosból egy olyan körmendi utánpótlás felépítése amelynek csapatai az országos bajnokságok élmezőnyéhez tartoznak. Valamint szeretnénk, ha minél többen kopogtatnának a nagy csapat ajtaján és húznák fel magukra a címeres mezt.

Célünk többek között a csapatok körül egy olyan gyerek-szülő-csapat kapcsolat létrehozása, amely megfertőzi a szülőket  kosárlabdával és ezútán nem csak szülők lesznek a mérkőzéseken, hanem szurkolók is. Nincs nagyobb öröm amikor hétről hétre látni a gyerekek fejődését a pályán.


Körmend város

Perfect Média

Büki Gyógyfürdő

Kristilla Kft.

Tímár és Társa Kft.

Robert-Trans Kft.

Babati Húsfeldolgozó

Korona Cukrászat

Loreal